Nummer 19 - januari 2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Archief
 
 
 
Nieuwsbrief   Logo
Nieuws van instituten

AMC-UvA: Opleider van het jaar

De Commissie Monitoring & Ondersteuning (CMO) van Huisartsopleiding AMC-UvA organiseerde in 2014 de verkiezing van de ‘Opleider van het jaar’.

Verkozen werden:

Cora de Wolff
Cora de WolffCora kreeg 3 stemmen van collega opleiders en 2 van stafleden (docenten). Collega’s en docenten zeiden over haar:
“Zij heeft mij in de loop der jaren laten zien hoe je als huisarts/opleider  enthousiast voor het vak kan blijven”

“Neemt verantwoordelijkheid als opleider zeer serieus, zowel w.b. de begeleiding en beoordeling van aios, als haar inzet voor aan de opleiding verbonden werkzaamheden als de APC-toetsing jaar 1, selectie, visitaties enz.  Ik ben heel blij dat zij opleider bij ons is!”

"Hele goede huisarts, integere opleider.”

“Zij laat mij elke keer zien hoe leuk het opleiden van jonge collega’s is.”

Robert Walpot
Robert WalpotRobert kreeg 3 stemmen van collega opleiders:

“Hij had als eerstejaars huisartsopleider een heel moeilijke aios en heeft deze heel goed begeleid met veel doorzettingsvermogen en enthousiasme.”

“Respectvol en geduldig een ontkoppeling ingezet /doorstaan.”

“Hij is voor het eerste jaar opleider en heeft een moeizaam jaar achter de rug met aios, maar is en blijft ongelooflijk gemotiveerd !”

 

Sake de Boer
Sake de BoerSake
kreeg 3 stemmen van collega opleiders en 2 stemmen van stafleden (secretariaat).  De oorkonde werd hem overhandigd in zijn praktijk.

 

 

 

Uiteraard doen deze opleiders het niet alleen. Samen met collega’s zetten ze een mooi resultaat neer. Wij zijn heel blij met alle kanjers van opleiders die we in huis hebben en die zich enthousiast en deskundig inzetten voor het opleiden van aios.

De CMO organiseert in 2015 een nieuwe verkiezing van ‘Opleider van het jaar’.

Mw. C.D. Hoogerbrugge-Rijkens
Huisartsopleiding AMC-UvA

Naar boven