Nummer 4 - december 2010
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Archief
 
 
 
Nieuwsbrief   Logo
Voorwoord

Laatste Nieuws 2010

Welkom bij de vierde Nieuwsbrief van Huisartsopleiding Nederland, de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Ons medium om informatie uit te wisselen met u - de hoofden en medewerkers van de instituten, de opleiders huisartsgeneeskunde en onze samenwerkingspartners. De nieuwsbrief is opgezet vanuit de gedachte dat de afdelingen elkaar informeren over de ontwikkelingen.

De nieuwsbrief ging in mei 2010 voor het eerst van start. Het is bijzonder om te zien dat de medewerking van de instituten aan deze nieuwsbrief groeit. Diverse instituten leveren ons kopij aan over een breed scala aan onderwerpen. Zo is er dit keer onder andere nieuws over de opening van de dependance Reest en Vecht, een initiatief van Huisartsopleiding Groningen en de huisartsen in Zuidoost Drenthe en Overijssel. Verder is er informatie over differentiatieonderwijs en een rapportage over de voortgang van het e-portfolio.

Op 21 oktober j.l organiseerden wij gezamenlijk met SBOH en HVRC een Invitational Conference over de verwachte groei van de huisartsopleiding. Het verslag van de Invitational kunt u lezen op onze website www.huisartsopleiding.nl onder het kopje ‘Actueel’. Op basis van de uikomsten van het capaciteitsorgaan rekenen we op een groei van de huisartsopleiding van 610 aios in 2011 naar een jaarlijkse instroom van 730 aios in 2012 en de daarop volgende jaren.

Vanuit Huisartsopleiding Nederland is het leuk om te melden dat onze website geheel vernieuwd is. Heeft u al gekeken op www.huisartsopleiding.nl ?

Ik wens u veel leesplezier,

Jan Muurling
Directeur Huisartsopleiding Nederland

 

Naar boven